Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Βραζιλιάνος ο νέος στόχος του Mourinho

Διατεθειμένοι να τα ‘σκάσουν’ στην Juventus φαίνονται οι ‘Κόκκινοι Διάβολοι’ και μάλιστα για παίκτη που είχε απασχολήσει το καλοκαίρι την Chelsea.

 

Ο Βραζιλιάνος Alex Sandro φαίνεται να βρίσκεται ήδη με το ένα πόδι εκτός από την Juventus. Ο αμυντικός που είχε απασχολήσει ιδιαίτερα το φετινό καλοκαίρι την Chelsea και τον Conte, δεν θέλει να συνεχίσει στην ‘Μεγάλη Κυρία’ και βάζει πλώρη για νέους προορισμούς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Telegraph, η Manchester United και ο Jose Mourinho έχουν βάλει ως πρωταρχικό τους στόχο τον Βραζιλιάνο και που μάλιστα σύμφωνα με πηγές από την Ιταλική ομάδα θα μπορούσαν να αποκτήσουν με £50m. 

Παρότι η United έχει δείξει ενδιαφέρον και για τον Rose την Tottenham στο αριστερό άκρο της άμυνάς της, δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί απίθανη και μια κίνηση για τον 26χρονο Βραζιλιάνο. Πάντως το ενδιαφέρον της Chelsea δεν φαίνεται να έχει σβήσει για τον παίκτη και ο Ιανουάριος αναμένεται καυτός, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν απεγνωσμένα παίκτες να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *