Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Βυθίζεται η Sunderland

Η  Sunderland ηττήθηκε με 3-1 εντός έδρας το απόγευμα του Σάββατου από την Stoke και είδε τις ελπίδες της για την παραμονή στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου να μειώνονται σημαντικά.

Η ομάδα του David Moyes ,ήταν σε όλα το παιχνίδι ένα επίπεδο κάτω από την πολύ καλύτερη Stoke, η οποία πλέον έχοντας αποκλειστεί από τα εγχωρία κύπελα μπορεί να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα . Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενουμένους ο  Marko Arnautovic με δυο δικά του γκολ (15ο  και 21ο λεπτό)  για να έρθει ο Crouch  στο 34ο λεπτό να κάνει το 0-3. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Defoe στο 40.

Το ματς:

Το παιχνίδι ξεκίνησε στο πρώτο ημίχρονο με την Stoke να πιέζει για ένα γρήγορο γκολ . Οι Arnautovic  και Shaqiri ήταν αρκετά ορεξάτοι και προσπαθούσαν από τα πλαγιά να απειλήσουν την άμυνα των γηπεδούχων. Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 10ο λεπτό με τον Peter Crouch να αστοχεί ελάχιστα μετρά από καλή σέντρα του  Glen Johnson από δεξιά . Tο γκολ δεν άργησε να έρθει καθώς ο Denayer έχασε τη μπάλα σχετικά ευκολά και στη συνέχεια ο Arnautovic με διπλή προσπάθεια κατάφερε να νικήσει τον Mannone και να γράψει το 0-1.

Σαν να μην έφτανε αυτό οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν έξι λεπτά αργότερα και δεύτερο γκολ . Μετα  από εξαιρετικό ποδόσφαιρο των παιχτών της Stoke ο  Arnautovic βρέθηκε ένας με έναν με τον Mannone και έκανε το 0-2. Ήταν πλέον εμφανές ότι το παιχνίδι είναι για έναν και στο 30ο μετα  από μακρινή μπαλιά του Charlie Adam και τραγική έξοδος του Mannone, ο Crouch σκοράροντας το τρίτο του γκολ  σε τέσσερα παιχνίδια έγραψε το 0-3. Ως την ανάπαυλα του ημιχρόνιο και πάρα το σοκ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντιδράσουν και τελικά με τον Defoe στο 40ο  λεπτό μείωσαν σε 1-3.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο με την stoke να αμύνεται σχετικά ευκολά στο άναρχο παιχνίδι των γηπεδούχων και τελικά να παίρνει μια πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια.

Ενδεκάδες:

SUNDERLAND (4-3-3): Mannone; Love, O’Shea, Djilobodji, Van Aanholt; Denayer, Rodwell, Larsson; Januzaj, Defoe, Borini.

STOKE  (4-2-3-1): Grant; Johnson, Shawcross, Martins Indi, Pieters; Adam, Whelan; Shaqiri, Allen, Arnautovic; Crouch.