Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Βόμβα: Καταθέτει αίτημα μεταγραφής ο Coutinho!

Τελικά φαίνεται πως το «σίριαλ» αυτό δεν έχει τελειωμό, ακόμα και όταν όλα δείχνουν να έχουν ξεκαθαρίσει. Σύμφωνα με πηγές του Sky Sports, ο Philippe Coutinho κατέθεσε επίσημο αίτημα μεταγραφής στη Liverpool, προκειμένου να τον αφήσει να πάει στη Barcelona!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση των «Reds» πως ο Βραζιλιάνος δεν πωλείται, ήρθε η αντίδραση του ιδίου ο οποίος ενημέρωσε το σύλλογο πως θέλει να πάει στη Βαρκελώνη. Όλα αυτά λίγο αφότου σας ενημερώσαμε πως ο 25χρονος μεσοεπιθετικός παραμένει θετικός στο ενδεχόμενο της μεταγραφής, χωρίς να σκοπεύει όμως να δημιουργήσει πρόβλημα στη Liverpool, και κάπου εδώ μάλλον τα πράγματα περιπλέκονται.

Βέβαια, υπάρχει πιθανότητα η Liverpool (εφόσον ευσταθεί το εν λόγω δημοσίευμα) να αρνηθεί ξανά να μπει στη διαδικασία πώλησής του, αφού θεωρείται αναντικατάστατο στέλεχος του ρόστερ του Jurgen Klopp. Ωστόσο, ως γνωστόν όταν ένας ποδοσφαιριστής καταθέτει αίτημα μεταγραφής στη διοίκηση, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα.

Να σημειωθεί, παρόλα αυτά, πως η Liverpool εξακολουθεί να διαψεύδει τα όσα ακούγονται και επιμένει ότι ο παίκτης δεν πωλείται στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *