Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Γαλλική επέλαση ετοιμάζει ο Wenger

Την απάντηση στο ερώτημα αν θα παραμείνει στον πάγκο της Arsenal ο Arsene Wenger δίνει γαλλικό δημοσίευμα, το οποίο υποστηρίζει ότι ετοιμάζεται να χτίσει ξανά την ομάδα.

Ιδιαίτερες είναι οι μέρες που κυλούν για την Arsenal μιας και φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ να αποχωρήσει από τους «Κανονιέρηδες» ο Arsene Wenger μετά από 20 χρόνια παρουσίας στον πάγκο.

Παρόλα αυτά, σημερινό δημοσίευμα της L’ Equipe υποστηρίζει ότι όχι μόνο θα παραμείνει ο Αλσατός στον πάγκο των Λονδρέζων, αλλά ετοιμάζεται να οικοδομήσει την Arsenal της νέας εποχής. Και τι διαφορετικό άρωμα θα μπορούσε να είχε αυτή η Arsenal, πέρα από το γαλλικό;

Σύμφωνα λοιπόν με το ίδιο δημοσίευμα ο Wenger ήδη έχει βρει τους πρώτους μετεγγραφικούς του στόχους, με τους Alexandre Lacazette και Djibril Sidibe να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Ο επιθετικός της Lyonnais είναι πόλος έλξης πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, ενώ ο δεξιός μπακ της Monaco αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ποδοσφαίρου με τον έμπειρο τεχνικό να θέλει να τον φέρει στο Emirates.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *