Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Γελούσε στον πάγκο ο Alexis (;)

Εντύπωση αλλά και αρκετές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα στιγμιότυπο από το χθεσινοβραδινό παιχνίδι της Arsenal κόντρα στην Bayern που ολοκληρώθηκε με βαριά ήττα των Gunners με 5-1, στο οποίο φαίνεται ο Alexis Sanchez να γελά στον πάγκο μαζί με τον Petr Cech.

Ο Χιλιανός επιθετικός είχε μια διαμάχη με τον Arsene Wenger την περασμένη εβδομάδα η οποία φαίνεται πως λύθηκε, ωστόσο ο ίδιος δεν μοιάζει πλέον ιδιαίτερα «θερμός» και με το ίδιο πάθος που είχε πριν το πρώτο ματς με τους Βαυαρούς.

Το στιγμιότυπο είναι από όταν η Bayern είχε ήδη πετύχει και τα πέντε τέρματα και ο Sanchez καθόταν στον πάγκο, καθώς είχε αντικατασταθεί, μιλώντας με τον Cech.

Σε μια στιγμή έβαλε το χέρι μπροστά από το στόμα και φάνηκε σαν να προσπαθούσε να συγκρατήσει τα γέλια του, κάτι που -αν ισχύει βέβαια- φαντάζει αρκετά προσβλητικό αλλά και ανεξήγητο σε μια τόσο δύσκολη στιγμή της ομάδας.

Να σημειωθεί πως ακόμη δεν έχει επιδείξει ενδιαφέρον να ανανεώσει το συμβόλαιό του που εκπνέει σε λιγότερους από 18 μήνες, ενώ μοιάζει απίθανο να συνεχίσει στους Gunners τη νέα σεζόν, με τις PSG, Juventus, Bayern, Chelsea και Atletico να καραδοκούν.

Δείτε τα χαρακτηριστικά πλάνα με τον Alexis και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

sanchez1

sanchez2

sanchez3

sanchez4

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *