Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Γενναία» αύξηση στον Courtois

Έτοιμη να προσφέρει τεράστιο συμβόλαιο στον Thibaut Courtois προκειμένου να τον «δέσει» στο Stamford Bridge είναι η Chelsea, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.

Ο Βέλγος πορτιέρο, που έχει βρει τον εξαιρετικό εαυτό του και δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που ήταν πέρυσι, δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2019 και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα αποφασίσει μετά το πέρας του για το τι θα πράξει και που θα αγωνίζεται.

Ωστόσο, με τα σενάρια για ενδιαφέρον της Real Madrid να «οργιάζουν», οι διοικούντες των Λονδρέζων θέλουν να προβούν από τώρα σε ανανέωση του συμβολαίου του Courtois, και μάλιστα με τεράστιες οικονομικές απολαβές.

Συγκεκριμένα, φημολογείται πως η Chelsea προσφέρει στον 24χρονο Βέλγο 200.000 λίρες εβδομαδιαίως προκειμένου να πει το «ναι» σε επέκταση της συνεργασίας τους και να αγνοήσει τις ισπανικές «σειρήνες» που ηχούν εδώ και καιρό.

Να σημειωθεί πως με το ίδιο ποσό αμείβεται και ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας αυτή τη στιγμή, Eden Hazard, ενώ ο Courtois λαμβάνει 120.000 λίρες την εβδομάδα έως τώρα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *