Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

BET: Για τις πέντε συνεχόμενες νίκες η Inter (14/1/17)

Η Seria A είναι και πάλι εδώ με το “Νονό”, τον άνθρωπο που κινεί τα νήματα και ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι συμβαίνει στο campionato.

Καλημέρα σας! 20η αγωνιστική στην Serie A και στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχουν 2 αγώνες, τους οποίους και θα επιλέξουμε για τα προγνωστικά μας.

Αναλυτικά οι αγώνες σήμερα:

Κροτόνε-Μπολόνια (19:30): Μόλις 2 νίκες για την Κροτόνε στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα με 1-0 στην έδρα της Λάτσιο. Εμφανίστηκε πάντως, βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές και σήμερα θα προσπαθήσει να πάρει πολύτιμη νίκη απέναντι στην Μπολόνια. Η Μπολόνια προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Γιουβέντους, ωστόσο παραμένει σε απόσταση ασφαλείας από την ζώνη υποβιβασμού καθώς απέχει 10 βαθμούς από το Παλέρμο. Η Κροτότε έχει 9 βαθμούς και με νίκη αυξάνει τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία, παρ’όλα αυτά η Μπολόνια είναι επικίνδυνη ομάδα στις αντεπιθέσεις και πιθανόν να δούμε και γκολ και από τις δυο ομάδες.

Ίντερ-Κίεβο (21:45): Σε πολύ κατάσταση η Ίντερ, προέρχεται από την νίκη με ανατροπή σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή της Ουντινέζε (1-2). Με τη νίκη αυτή έφτασε τις 4 συνεχόμενες στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 7η θέση με 33 βαθμούς (-3 από το Europa League και -5 από το Champions League). Η Κίεβο προέρχεται από δεύτερη συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας από την Αταλάντα με 1-4. Εκτός έδρας η Κίεβο έχει ρεκόρ μέχρι στιγμής 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες. Φαβορί η Ίντερ, η οποία αναμένεται να κάνει την 5η συνεχόμενη νίκη της και να ανέβει και άλλο στη βαθμολογία.

Προγνωστικά Serie A:

Κροτόνε-Μπολόνια:  Over 1.5 (1.44)

Ίντερ-Κίεβο: 1 (1.44)

Οι αποδόσεις είναι της εταιρείας stoiximan.gr και μπορείτε να τις βρείτε από εδώ!

Καλή επιτυχία!

πηγή: www.betdemon.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *