Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Γκάζια» από Karanka

Δύσκολο χαρακτήρισε το επόμενο διάστημα ο τεχνικός της Middlesbrough, Aitor Karanka, τονίζοντας πως το βασικότερο είναι να παραμείνει η ομάδα ενωμένη.

Η Boro ηττήθηκε χθες από την Southampton με 1-0 και έχει τώρα μπροστά της δύο σημαντικά ματς με Liverpool και Swansea City, στα οποία θέλει να ανακάμψει και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

«Είναι μια σημαντική περίοδος στην Premier League η συγκεκριμένη. Ηττηθήκαμε χθες αλλά πιστεύω πως οι εμφανίσεις μας είναι πραγματικά καλές και για αυτό ανυπομονούμε για τα επόμενα παιχνίδια. Είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα και έχουμε δείξει πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα. Παραμένουμε ενωμένοι και οδεύουμε στην ίδια κατεύθυνση», υπογράμμισε στο Sky Sports ο τεχνικός της Middlesbrough.

Αναφορικά με το διάστημα των εορτών, όπου στην Αγγλία διεξάγονται κανονικά αγώνες, ο Ισπανός προπονητής τόνισε: «Πιστεύω πως το συνήθισα πλέον. Στην Ισπανία μπορείς να περάσεις περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σου. Το να αγωνίζεσαι στην Boxing Day, για παράδειγμα, είναι πολύ ωραίο. Πάντοτε έλεγα πως δουλεύουμε για να φτάσουμε να παίζουμε τέτοια ματς στην Premier League και τώρα ανυπομονώ».

Η Middlesbrough αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, τρεις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *