Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Γράφουν ιστορία οι «Πολίτες»

Ούτε η Arsenal δεν μπόρεσε να σταματήσει το σερί των «Πολιτών», με την ομάδα του Guardiola να επικρατεί με 3-1 της Arsenal.

Η Manchester City ήταν καταιγιστική και επέβαλε τον ρυθμό της στους «Κανονιέρηδες».Αν και η ομάδα του Wenger προσπάθησε να πιέσει, η Manchester City κατάφερε να <<ξεγλιστρήσει>> και να γίνει το αφεντικό της αναμέτρησης

Αναλυτικά οι σημαντικότερες στιγμές του παιχνιδιού:

Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στην ομάδα του Manchester, καθώς στο 2′ ο De Bruyne δίνει μια ωραία πάσα στον Aguero, ο οποίος κάνει ένα σουτ μέσα στην περιοχή, αλλά περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Η προειδοποίηση στο 2′, μετατράπηκε σε γκολ στο 19′ με τον Fernandinho να περνάει την μπάλα στον De Bruyne, με τον Βέλγο να σουτάρει ένα σουτ από την άκρη της περιοχής, στέλνοντας την στην κάτω δεξιά γωνία, νικώντας τον Cech, με τον πίνακα του σκορ να γράφει 1-0.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ramsey εξασφαλίζει λίγο χώρο μέσα στην περιοχή και εξαπολύει ένα γρήγορο χαμηλό σουτ στην κάτω αριστερή γωνία, με τον Ederson να κάνει μια σπουδαία απόκρουση.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 50′ η Manchester City να κερδίζει ένα πέναλτι, με τον Aguero να το εκτελεί με επιτυχία, στην δεξιά γωνία, κάνοντας το 2-0.

Η Arsenal προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεση της, με αποτέλεσμα στο 65′ ο Ramsey δίνει στον Lacazette μέσα στην περιοχή, με τον ίδιο να κάνει ένα χαμηλό σουτ στο κέντρο της εστίας, μειώνοντας σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους.

Η City παρόλα αυτά, έσβησε τις ελπίδες των «Κανονιέρηδων», στο 74′ με τον Gabriel Jesus να παίρνει μία έξοχη πάσα μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα πίσω από τον τερματοφύλακα, κάνοντας το 3-1.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *