Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Γύρισε στην Πορτογαλία ο Adrien Silva

Το «σίριαλ» που δημιουργήθηκε γύρω από τη μεταγραφή του στη Leicester δεν έχει ολοκληρωθεί αισίως, με αποτέλεσμα ο Αdrien Silva να επιστρέψει στην Πορτογαλία.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ήταν να μετακινηθεί στους «Foxes» από τη Sporting Lisbon στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ως αντικαταστάτης του Danny Drinkwater που πήγε στην Chelsea την τελευταία στιγμή, ωστόσο τα έγγραφα άργησαν να κατατεθούν 14 δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα η FIFA να μπλοκάρει τη μεταγραφή.

Η μεταγραφή που κόστισε περίπου 22 εκατομμύρια λίρες, από τη στιγμή που δεν έχει επικυρωθεί ακόμη αναγκαστικά μετατίθεται για τον Ιανουάριο, στην έναρξη της χειμερινής περιόδου. Πάντως, η Leicester από τη μεριά της κάνει ό,τι μπορεί για να δοθεί μια άμεση λύση στην υπόθεση και να αποτραπεί αυτή η κατάληξη.

Σημειώνεται πως ο Silva επέστρεψε στη Λισαβώνα αφού σε λίγες ημέρες ενδέχεται να γίνει πατέρας, ενώ και ο ίδιος θέλει να δοθεί ένα τέλος στο «σίριαλ» το συντομότερο δυνατόν, καθώς έχει στο βάθος του μυαλού του και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *