Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Δένει» Cazorla, Mertesacker η Arsenal

Με δηλώσεις του ο Arsene Wenger υποστήριξε ότι προτίθεται να προσφέρει νέα συμβόλαια στους Santi Cazorla και Per Mertesacker.

Οι 2 παίχτες έχουν ταλαιπωρηθεί με τραυματισμούς τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα να έχουν πραγματοποιήσει λίγες και καμία συμμετοχές αντίστοιχα και να τους λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός. Παρ’ όλα αυτά ο Αλσατός τεχνικός εκτιμά πολύ τις ηγετικές ικανότητες των 2 και το ρόλο τους στα αποδυτήρια. Οι 2 παίκτες είναι από τους μακροβιότερους στο Emirates και η ποιότητά τους όταν είναι υγιείς είναι αδιαμφισβήτητη.

Χαρακτηριστικά τα όσα ανέφερε ο προπονητής των «κανονιέρηδων» :

«Η ανανέωση των συμβολαίων των Cazorla και Mertesacker δεν εξαρτάται από τη φυσική τους κατάσταση. Έχουμε αυτή την επιλογή (ανανέωσης) και στους 2 και πιστεύω θα την εκμεταλλευτούμε. Θέλουμε να τους κρατήσουμε για την ποιότητά τους ως ποδοσφαιριστές πρωτίστως, αλλά και για την πνευματική τους καθοδήγηση. Πρέπει να έχουμε μια ισορροπία ανάμεσα σε νιάτα και εμπειρία. Είναι σημαντικοί σε αυτό».

Αυτές οι δηλώσεις έρχονται εν μέσω έντονης φημολογίας περί δανεισμού του Mertesacker, για τον οποίο ενδιαφέρονται ήδη οι πρώην σύλλογοί του, Werder Bremen και Hannover.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *