Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δίνει και παίκτη για τον Van Dijk η City

Το ενδεχόμενο να προσφέρει και έναν ποδοσφαιριστή ως έμψυχο αντάλλαγμα για τον Virgil van Dijk εξετάζει η Manchester City, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα.

Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες, οι «Citizens» βρίσκονται στην pole position για την απόκτηση του αμυντικού της Southampton έναντι ποσού-ρεκόρ, ενώ η μεταγραφή παρουσιάζεται ως «κλεισμένη» από ορισμένα ΜΜΕ. Παρόλα αυτά, ο τρόπος με τον οποίο θα επιχειρήσει η City να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει και είναι ορατό το ενδεχόμενο η ομάδα του Pep Guardiola να προσφέρει τον Aaron Mooy στους «Saints» προκειμένου να μειώσει το κόστος της μεταγραφής.

Ο Mooy είναι ο μέσος της City που αγωνίστηκε φέτος δανεικός στην Huddersfield και τα πήγε πολύ καλά, ενώ κοστολογείται στα 10 εκατομμύρια λίρες. Μάλιστα, πιστεύεται πως η Southampton ενδιαφέρεται για τον Αυστραλό μέσο, κάτι που θα μπορούσε να διευκολύνει και τις δύο πλευρές.

Να σημειωθεί πως οι «Saints» κοστολογούν τον Van Dijk περισσότερο από 50 εκατομμύρια λίρες και όποια ομάδα καταφέρει τελικά να τον εντάξει στο δυναμικό της, θα πρέπει να σπάσει το ρεκόρ δαπάνης για αμυντικό, που κρατά ακόμη ο David Luiz.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *