Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δίνει πιθανότητες στην Arsenal ο Mustafi

Την άποψη πως η Arsenal θα κυνηγήσει μέχρι τέλους τη φετινή Premier League, εξέφρασε ο Shkodran Mustafi.

Παρόλο που η Chelsea βρίσκεται στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος προηγούμενη οκτώ βαθμούς από το δεύτερο, ο Γερμανός αμυντικός τόνισε πως η ομάδα του έχει την αυτοπεποίθηση, ώστε να παραμείνει στη διεκδίκηση του τίτλου.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Ως Arsenal θέλεις να πας για αυτό και όταν εστιάσεις θα δεις ότι κανείς δεν τα παρατάει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτό δείχνει πόσο πολύ πιστεύουμε στους εαυτούς μας και για αυτό θα το κάνουμε. Η νίκη είναι σημαντική για μας, ακόμη κι αν δεν κοιτάς τα άλλα αποτελέσματα. Παίζοντας εντός έδρας με την Burnley, θέλεις τους τρεις πόντους και αν επιθυμείς να ανέβεις, είναι κάτι που πρέπει να κάνεις και αυτό είναι που κάναμε».

Για το γεγονός πως η Arsenal έχει πάρει νίκες σκοράροντας στα τελευταία λεπτά, σχολίασε: «Από τότε που ήρθα στην ομάδα, έχουμε σκοράρει στο τελευταίο δευτερόλεπτο σε αρκετά παιχνίδια. Κάποιες φορές γυρίσαμε το αποτέλεσμα και κάποιες άλλες πετύχαμε το νικητήριο γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Πλέον έχω αρκετά παιχνίδια σαν κι αυτό στην ομάδα και το απολαμβάνω. Είναι ωραιότερο να κερδίζεις στο τελευταίο δευτερόλεπτο, παρά να χάνεις».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *