Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν έχει τελειώσει το θέμα ακόμα

Δεν θα ησυχάσει αν δεν τον δει στα κόκκινα του Manchester ο Πορτογάλος τεχνικός. Ο λόγος για τον Antoine Griezmann που το καλοκαίρι έφτασε μια ανάσα από την Manchester United.

Μπορεί το θέμα μεταγραφών της Atletico να είναι κλειστό μέχρι τον Ιανουάριο του 2018, αυτό όμως δεν έχει εμποδίσει τους Ισπανούς να αποκτήσουν τον πρώτο τους παίκτη. Ο Diego Costa όπως ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, θα φορά τα χρώματα της προηγούμενης ομάδας του και μάλιστα με μεγάλη χαρά. Η μεταγραφή του Ισπανού παίκτη αφήνει περιθώρια αποχωρήσεων όμως. Ο Γάλλος επιθετικός δεν έχει φύγει στιγμή από το ραντάρ της ομάδας του Mourinho παρά την απόφασή του να παραμείνει στον σύλλογό του όταν τον είχε ανάγκη.

Με πληροφορίες του ESPN, η μετακόμιση του επιθετικού από την Ισπανία στην Αγγλία είναι πλέον πολύ πιθανή μιας και ουσιαστικά η Atletico έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είναι διατεθειμένοι να βγάλουν από τα ταμεία τους £88m για τον Γάλλο διεθνή, που αποτελούσε πρωταρχικός στόχος της ομάδας το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πηγές μέσα από την ομάδα, το ενδιαφέρον για τον παίκτη δεν κόπασε ποτέ, παρά την επιθυμία του για παραμονή στις δύσκολες στιγμές της Atletico. Μάλιστα αρκετοί δημοσιογράφοι μιλούσαν για προφορική συμφωνία παίκτη και ομάδας ήδη από τον Ιούλιο ενώ ο αριθμός 7 θα ήταν διαθέσιμος μόνο για εκείνον.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *