Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν αποκλείει την Premier League ο Burke

Το περασμένο καλοκαίρι, ο εξαιρετικά ταλαντούχος άσος της Nottingham Forest, επέλεξε να αφήσει την Championship για λογαριασμό της Bundesliga και της RB Leipzig, έναντι 13 εκ. λιρών.

Ωστόσο ο 19χρονος εξτρέμ δεν έχει κερδίσει θέση βασικού στην γερμανική ομάδα και μπαίνει στα ματς κυρίως ως αλλαγή, κάτι που έχει πυροδοτήσει σενάρια αναφορικά με πιθανή επιστροφή του στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι εκπρόσωποι του παίκτη έχουν τονίσει πως ο Burke θα ήταν ανοιχτός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, με τις Crystal Palace, Middlesbrough, Bournemouth και Leicester να καραδοκούν.

Συν τοις άλλοις, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, μιλώντας στην ιστοσελίδα TalkSPORT, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Premier League, σε περίπτωση που αποφασίσει να αποχωρήσει από την Leipzig: «Δεν διαβάζω συνήθως τα όσα γράφονται από τον Τύπο. Αυτή τη στιγμή προσαρμόζομαι στη Γερμανία, αλλά είναι πραγματικά ωραίο να πληροφορούμαι για το ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων. Είμαι ακόμη στη Leipzig και μαθαίνω πολλά εδώ, πρέπει να παλέψω για τη θέση μου. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί, πρέπει απλώς να περιμένουμε τις επόμενες εβδομάδες», δήλωσε όλο νόημα ο Burke.

Σημειώνεται ότι ο ταλαντούχος 19χρονος συνολικά μετρά φέτος 14 ματς, ένα γκολ, δύο ασίστ αλλά μόλις 274 αγωνιστικά λεπτά στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *