Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν αποκλείει Dembele o Guardiola

Την πιθανότητα να κινηθεί η Manchester City για τον επιθετικό της Celtic, Moussa Dembele, άφησε να αιωρείται ο Pep Guardiola, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Καταλανός προπονητής χαρακτήρισε «απίθανο» τον Γάλλο επιθετικό, και, ενώ σε γενικές γραμμές επιτέθηκε στον τύπο για το γεγονός πως συνεχώς συνδέουν το όνομά του με διάφορους ποδοσφαιριστές, εντούτοις εξεθείασε τον Dembele, με τον οποίο η ομάδα του έχει συνδεθεί.

Ο Guardiola, λοιπόν, ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους ενόψει του αποψινού παιχνιδιού με την Celtic, υπογράμμισε: «Αν διαβάσετε τις εφημερίδες, τους τελευταίους έξι μήνες που είμαι προπονητής της City έχω κάνει επαφές με 126 παίκτες για να τους φέρω στη City. Ο Dembele είναι ένας ακόμη, κάθε εβδομάδα έχω επαφές για να αλλάξω το ρόστερ ποδοσφαιριστές, ο προηγούμενος ήταν ο Alexis. Ωστόσο, η ποιότητα του Dembele είναι αναμφισβήτητη, είναι ένας απίθανος παίκτης».

Σημειώνεται πως ο 20χρονος επιθετικός έχει πετύχει ήδη 17 τέρματα τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τους Bhoys, είχε σκοράρει δις απέναντι στη City το Σεπτέμβρη, ενώ έχει προσελκύσει και το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων όπως η Liverpool, η Manchester United, η PSG και η πρωτοπόρος στη Γερμανία, RB Leipzig.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *