Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν απορρίπτει την Premier o Pulisic

Στο ενδεχόμενο να μετακινηθεί σε άλλο σύλλογο, ελέω ενδιαφέροντος από την Liverpool, αναφέρθηκε ο ταλαντούχος άσος της Borussia Dortmund, Christian Pulisic.

Ο 18χρονος Αμερικανός τόνισε πως δεν μπορεί να απορρίψει κανένα ενδεχόμενο, ωστόσο σημείωσε ότι για την ώρα παραμένει στους Βεστφαλούς και δεν θα ξανασμίξει με τον πρώην προπονητή της ομάδας του στο Anfield.

«Πιστεύω πως στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η καριέρα σου, αυτή είναι και η ομορφιά του», υποστήριξε ο Pulisic, ερωτηθείς στο Facebook για το αν σκοπεύει να μετακινηθεί στην Αγγλία.

«Αλλά τώρα, βρίσκομαι στην Dortmund και είμαι χαρούμενος. Έχω κερδίσει τη θέση μου και δουλεύω σκληρά για την ομάδα», πρόσθεσε ο νεαρός άσος, που μετρά 18 συμμετοχές, δύο γκολ και έξι ασίστ φέτος.

Να σημειώσουμε πως οι Reds βλέπουν στον Pulisic έναν ιδανικό αντικαταστάτη του Sadio Mane, που αποχωρεί για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής σε μερικές εβδομάδες, ενώ πρόσφατα και ο αθλητικός διευθυντής της Dortmund ξεκαθάρισε πως ο παίκτης δεν πωλείται.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *