Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν ασχολείται με νέο συμβόλαιο ο Alderweireld

Έντονες φήμες έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον μέλλον του Alderweireld,καθώς ο ίδιος με δήλωση του δεν θα ασχοληθεί με την ανανέωση του συμβολαίου του,αλλά θα εστιάσει στην απόδοσή του στο γήπεδο.

Ο Βέλγος αμυντικός,δήλωσε πως το μόνο που θέλει είναι να βοηθήσει την Tottenham να κερδίσει τίτλους,ενώ τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του θα τις αφήσει στους εκπροσώπους του.

Με το συμβόλαιο του να λήγει το 2019 και με το μέλλον του να φαίνεται αβέβαιο,έχει κινήσει τις υποψίες της Manchester City και της Chelsea που παρακολουθούν από κοντά τον παίχτη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Βέλγος αμυντικός,δήλωσε:«Προσπαθώ να συγκεντρώνομαι μόνο στο γήπεδο,να προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα μου και να δείχνω την ποιότητά μου στο γήπεδο.Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα και όσο για τα υπόλοιπα θα έρθουν.Έχω τον πατέρα μου και τον ατζέντη μου να διαχειρίζονται όλα τα άλλα.Εγώ είμαι εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο,να κερδίσω τρόπαια με τους Spurs και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα.Αυτό το κάνω από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ και θα το κάνω μέχρι και την τελευταία».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *