Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν είναι προς πώληση!

Ο προπονητής της Arsenal, Arsene Wenger, <<αποκλείει>> το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Olivier Giroud, από τον σύλλογο, τον Ιανουάριο.

Μπορεί ο Γάλλος, να μην έχει καταφέρει να ξεκινήσει ως βασικός στο πρωτάθλημα, αλλά ο Wenger θα σκεφτεί πολύ σοβαρά το επόμενο παιχνίδι, με τον Giroud να σκοράρει στο 88′ στην ισοπαλία της Arsenal κόντρα στην Southampton, με 1-1.

Ο 31χρονος επιθετικός, το καλοκαίρι ήταν ένα <<βήμα>> πριν την Everton, με τον Wenger να τον <<κρατάει>> στο Emirates, παρά την αγορά του Alexandre Lacazette από την Lyon.

O Giroud, έχει εκφράσει ήδη τον θυμό του που δεν αγωνίζεται περισσότερο στην Premier League, με τον Αλσατό να περιμένει από τον Γάλλο να ξεκινήσει να παίρνει περισσότερο χρόνο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Wenger, δήλωσε:«Θα ξεκινήσει σε περισσότερα παιχνίδια.Όταν έχεις μία ομάδα με τόσους καλούς παίχτες, κάποιοι δεν πρέπει να παίζουν.Το μόνιμο ερώτημα που γεννάται, είναι γιατί ενώ είναι τόσο καλός δεν αγωνίζεται;Η απάντηση είναι, πως αν τον βάλεις, κάποιος άλλος εξίσου καλός δεν θα αγωνιστεί.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *