Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν θέτει βαθμολογικό στόχο ο Phelan

Ιδιαίτερα άσχημα εξελίσσεται η φετινή σεζόν για την Hull City, παρότι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς λόγω των αρχικών νικών.

Οι Tigers βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και μετά από 17 παιχνίδια μετρούν 12 βαθμούς και 11 ήττες. Έτσι, ο τεχνικός της ομάδας, Mike Phelan, τόνισε πως δεν σκοπεύει να θέσει ένα όριο βαθμών το οποίο θα πρέπει να φτάσει η ομάδα του, καθώς πιστεύει πως κάτι τέτοιο θα προσθέσει επιπλέον άγχος στους ποδοσφαιριστές του.

«Το μόνο αρνητικό (σ.σ. στην ήττα από τη West Ham με 1-0) ήταν το αποτέλεσμα. Η απόδοσή μας ήταν εξαιρετική, αλλά δεν παίρνεις πάντα αυτό που αξίζεις. Οι παίκτες μου τώρα ξεκουράστηκαν και τώρα ανυπομονούμε για το επόμενο ματς απέναντι στη Manchester City. Ο στόχος είναι να κερδίζουμε παιχνίδια, το να θέσουμε όριο βαθμών είναι ίσως το χειρότερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε. Προσθέτει μεγάλη πίεση», ανέφερε ο τεχνικός της Hull, για να καταλήξει:

«Η Premier League είναι δύσκολη αλλά σίγουρα αξίζουμε να είμαστε εδώ μετά από όσα πετύχαμε στην Championship. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *