Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν κάνει μεταγραφή «πανικού» ο Puel

Συγκρατημένος παρά τον τραυματισμό του πρώτου σκόρερ της ομάδας του, Charlie Austin, εμφανίστηκε ο προπονητής της Southampton, Claude Puel, τονίζοντας πως δεν θα κινηθεί για έναν οποιοδήποτε αντικαταστάτη αλλά θα δώσει προτεραιότητα στις ήδη υπάρχουσες λύσεις στο ρόστερ.

Ο Austin τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης απέναντι στην Hapoel Be’er Sheva και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς θα υποβληθεί σε εγχείρηση στον ώμο.

«Ο Charlie θα αναγκαστεί να κάνει επέμβαση στον ώμο και λογικά θα μείνει εκτός για τρεις με τέσσερις μήνες, αλλά τώρα είναι σημαντικό να κοιτάξουμε μπροστά και να δώσουμε ευκαιρίες σε άλλους παίκτες, όπως ο Shane (Long) ή ο Jay (Rodriguez). Πρέπει να δείξουν υπευθυνότητα, είναι μια καλή ευκαιρία για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές», σημείωσε αρχικά ο Puel, προσθέτοντας:

«Πιστεύω πως το σημαντικό τώρα είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας έως το τέλος της χρονιάς, μετά θα δούμε τι θα συμβεί το Γενάρη. Διαθέτουμε επιθετικούς αλλά και επιθετικογενείς παίκτες, επομένως πρέπει να τους δώσουμε αυτοπεποίθηση. Πρέπει να σεβόμαστε τον κάθε παίκτη στο ρόστερ. Στη μεταγραφική περίοδο δεν γνωρίζουμε ακόμη τι θα συμβεί, θα το κοιτάξουμε τον Ιανουάριο».

Σημειώνεται πως οι Saints κοντράρονται την Τετάρτη με τη Stoke City για την Premier League.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *