Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν πεθαίνουν οι «Αετοί»!

Συγκλονιστικό παιχνίδι  μεταξύ της Crystal Palace και της Watford, με την Crystal Palace να φέρνει <<τούμπα>> το παιχνίδι στα τελευταία 3 λεπτά του παιχνιδιού, κερδίζοντας με 2-1.

Ένα παιχνίδι που <<έσπασε>> καρδιές, με την Crystal Palace να γυρνάει το εις βάρος της 0-1 στα τελευταία 3 λεπτά του παιχνιδιού και να <<αρπάζει>> ένα φαινομενικά <<χαμένο>> παιχνίδι, μιας και η ομάδα του Marco Silva ήταν αυτή που κυριαρχούσε στο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες στιγμές του παιχνιδιού:

H Watford μπήκε δυναμικά από τα πρώτα λεπτά, με αποτέλεσμα στο 3′, ο Janmaat να κυνηγήσει μια<<χαμένη>> μπαλιά μέσα στην περιοχή και με το πείσμα του κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα με ένα σουτ στην κορυφή της εστίας, κάνοντας το 0-1.

Το παιχνίδι <<κύλισε>> σε χαμηλούς ρυθμούς στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 66′, ο Richarlison έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά έκανε μία κακή προσπάθεια από κοντινή απόσταση, στέλνοντας την μπάλα στα χέρια του Speroni.

Στο 87′ μια κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Tom Cleverley, ήταν η αφορμή για να <<ξεχυθούν>> στην επίθεση οι «Αετοί», με αποτέλεσμα στο 89’ο Sako θα πάρει 2 ριμπάουντ μέσα στην περιοχή, με το δεύτερο να είναι το καθοριστικό, καθώς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο McArthur δείχνει ψυχραιμία μέσα στην περιοχή και ρίχνει ένα απευθείας σουτ στην κάτω δεξιά γωνία, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς, βλέποντας την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, με το σκορ να γίνεται 2-1.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *