Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν πρόκειται να αποχωρήσει ο Benitez

Ο Rafa Benitez τόνισε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τη Newcastle, επειδή δεν πραγματοποιήθηκε μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι «Καρακάξες» ήταν κοντά στην απόκτηση του Andros Townsend από την Crystal Palace, ωστόσο η μεταγραφή ναυάγησε την τελευταία στιγμή. Εξαιτίας του γεγονότος αυτού, διέρρευσαν φήμες περί αποχώρησης του Rafa Benitez, με τον Ισπανό να σπεύδει να τις διαψεύσει.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Η μεταγραφική περίοδος τελείωσε. Έχουμε καλή ομάδα, την οποία πιστεύω. Η προτεραιότητά μου είναι να βεβαιωθώ πως είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Derby. Δε θα παραιτηθώ. Δε θα φύγω επειδή είμαι χαρούμενος ή όχι. Είμαι έτοιμος να παλέψω και να προσπαθήσω να πάρω τους τρεις βαθμούς στο επόμενο ματς, ώστε να πάρουμε την άνοδο στο τέλος της σεζόν. Οι οπαδοί με βοηθούν από την αρχή να απολαμβάνω τη δουλειά μου. Προσπαθώ να σιγουρευτώ πως οι παίκτες, το επιτελείο και όλοι στοχεύουν στην ίδια κατεύθυνση. Οπότε, χρειαζόμαστε τους οπαδούς και να υπάρχει σύμπραξη μεταξύ οπαδών, ιδιοκτήτη, παικτών και επιτελείου. Δεν μπορούμε να κάνουμε τα ίδια λάθη. Πρέπει όλοι όσοι είναι διαθέσιμοι να δίνουν το 100%. Στο τέλος της σεζόν, περιμένω να κερδίσουμε την άνοδο. Θα το απολαύσουμε και θα είμαστε χαρούμενοι. Δεν μπορούμε να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο για το έγινε τη μεταγραφική περίοδο. Πρέπει να βεβαιωθούμε πως θα συγκεντρωθούμε στο να παίρνουμε τους τρεις πόντους σε κάθε παιχνίδι».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *