Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν ρίχνει την ευθύνη στην άμυνα ο Klopp

Ο προπονητής της Liverpool,Jurgen Klopp,αρνήθηκε να ρίξει τις ευθύνες στην αμυντική λειτουργία της ομάδας μετά την ισοπαλία ενάντια της Sevilla,καθώς απέτυχαν να κλείσουν έναν αμυντικό παγκόσμιας κλάσης.

Οι «Reds» ήταν σαφώς καλύτεροι από την Sevilla,αλλά τα λάθη στην άμυνα,σε συνδυασμό με το χαμένο πέναλτι του Firmino,κόστισαν,με αποτέλεσμα να μην φύγουν με τους 3 βαθμούς.

O Klopp έχει δει την ομάδα του να ισοφαρίζεται από την Watford στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού,καθώς και να γνωρίζει μία συντριπτική ήττα απέναντι στην Manchester City,με 5-0.αλλά ο ίδιος επιμένει πως με την αγορά ενός παίχτη δεν θα υπήρχε καμία διαφορά.

Συγκεκριμένα,σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γερμανός τεχνικός,δήλωσε:«Γνωρίζω πως πάντα κοιτάτε γι’αυτό.Η άμυνα μας ήταν πάντα θέμα συζήτησης.Λέτε συνέχεια δεν υπογράψαμε εκείνον,δεν υπογράψαμε αυτόν.Αν αυτά τα προβλήματα λυνόντουσαν με έναν μόνο παίχτη,θα είχαμε βάλει όλα τα λεφτά μας κάτω και θα λέγαμε πάμε να το κάνουμε.Πρέπει απλά να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε.Πρέπει να μάθουμε να κυριαρχούμε στο παιχνίδι και να μην δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ.Δεν είναι ένα πρόβλημα στο οποίο ευθύνεται μόνο η άμυνα και γι’αυτό πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα 100%».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *