Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν σκέφτεται την επιστροφή του ο Pereira

Σε αινιγματικές και άκρως απογοητευτικές, για τον κόσμο της Manchester United, δηλώσεις προχώρησε ο Andreas Pereira που αγωνίζεται ως δανεικός στην Valencia.

 

Μια μέρα μετά το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία, και ενώ όλα έδειχναν πως ο Βραζιλιάνος θα παραμείνει στους «Κόκκινους Διαβόλους», ανακοινώθηκε πως ο 21χρονος θα ξεκινήσει τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν ξανά στη La Liga και αυτή τη φορά για την Valencia. Τις προηγούμενες μέρες ο Mourinho είχε δηλώσει απογοητευμένος από την απόφαση του νεαρού παίκτη. «κατηγορώντας» τον πως δεν επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο για να μείνει στη United και να παλέψει για μια θέση στην πρώτη ομάδα. Αποκάλυψε δε πως αν χρειαστεί, υπάρχει συμφωνία με τον Ισπανικό σύλλογο ο παίκτης να επιστρέψει στην ομάδα του την 1η Ιανουαρίου.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο Pereira πήρε θέση και απάντησε μάλλον καυστικά και ιδιαίτερα προκλητικά στις δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού αλλά και στην πιθανότητα επιστροφής του:

«Όταν υπέγραψα, ήξερα πως υπήρχε αυτός ο όρος [περί επιστροφής του τον Γενάρη] αλλά τώρα είμαι ήρεμος και συγκεντρωμένος στην Valencia. Κανένας δεν με έχει καλέσει από το Manchester. Είμαι ήρεμος, αν θέλουν να επιστρέψω πίσω θα με καλέσουν. Θέλω να μείνω εδώ ολόκληρη τη σεζόν γιατί νιώθω καλά και υγιής, αν έπρεπε να επιστρέψω θα ήταν πολύ δύσκολο.»

Ο Pereira συμπλήρωσε πως δεν θα είχε πρόβλημα να μείνει και ακόμη άλλον ένα χρόνο στην Ισπανική ομάδα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *