Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν την σκότωσε και το πλήρωσε

Η Watford ήρθε 1-1 με την Crystal Palace στο Vicarage Road στο ντεμπούτο του Allardyce, με το αποτέλεσμα να μην ευνοεί καμία από τις 2 ομάδες.

Με το αποτέλεσμα η Palace πήγε στο +2 από την ζώνη του υποβιβασμού και η Watford στο +8. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Watford, η οποία μέχρι το 15΄ είχε κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμού κάτι που αποσυντόνισε την ομάδα του Walter Mazzari, η οποία ήταν τραγική στο πρώτο ημίχρονο που βρέθηκε να χάνει με 1-0, ενώ αν ο Benteke είχε ευστοχήσει στο πέναλτι θα είχε τελειώσει το ματς . Τα πράγματα ισορρόπησαν στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς οι γηπεδούχοι να απειλούν ιδιαίτερα, αλλά έλεγχαν τον ρυθμό και εκμεταλλεύθηκαν το πέναλτι που κέρδισαν.

Το ματς

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 11΄με το σουτ του Townsend να φεύγει λίγο άουτ έπειτα από πάσα του Zaha. Η ομάδα του Allardyce ξανά απείλησε 4΄ αργότερα με την κεφαλιά του Benteke να αποκρούεται. Ο Cabaye απείλησε στο 25΄, ένα λεπτό πριν χριστεί και σκόρερ. Εκμεταλλεύθηκε την πάσα του Townsend σκοράροντας μέσα από την περιοχή δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του, η οποία πάταγε πολύ καλύτερα. Η Crystal Palace συνέχιζει να πιέζει και κάπως έτσι ο Benteke κέρδισε το πέναλτι στο 36΄από τον Gomes. αλλά η εκτέλεση του ήταν τραγική με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα να αποκρούει εύκολα. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το τιμητικό (για τους γηπεδούχους) βάσει της εικόνας 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων. Στο δεύτερο ημίχρονο με εξαίρεση τα πρώτα 5΄ που υπήρξε κινητική η Palace έπαθε την απόλυτη καθίζηση έχοντας σκοπό να διατηρήσει το 1-0 χωρίς να πάρει πολλά ρίσκα. Κάτι που θα κατάφερνε αν δεν έκανε το πέναλτι ο Delaney στον Prodl για τράβηγμα μέσα στην περιοχή (είχε προηγηθεί σκληρότερο μαρκάρισμα 3΄ νωρίτερα χωρίς να δοθεί) με τον Deeney να σκοράρει 2 μήνες περίπου μετά το τελευταίο του γκολ στο 2-2 με την Bournemouth την 1 του Οκτώβρη, φθάνοντας τα 100 γκολ με την φανέλα της Watford.

 

Συνθέσεις

Watford: Gomes, Prodl, Kaboul, Britos, Janmaat (Zuniga 4΄, Sinclair 85΄), Amrabat, Capoue, Behrami (Deeney 14΄), Guedioura, Holebas, Ighalo.

Crystal Palace:  Hennessey, Kelly, Dann, Delaney, Ward, Flamini (Campbell 81΄), Cabaye, Zaha, Puncheon, Townsend (Mutch 74΄), Benteke.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *