Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν του αρκούν του Mourinho οι δυνατότητες του Martial

O Jose Mourinho προειδοποίησε τον Martial ότι οι δυνατότητες που έχει δεν είναι αρκετές καθώς θέλει να ξεκινήσει να μεταφέρει στον αγωνιστικό χώρο ότι εκείνος του ζητάει.

O Martial ενώ ξεκίνησε πολύ δυνατά στην 1η του σεζόν στο Old Trafford,φαίνεται στην 2η του χρονιά να δυσκολεύεται να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του Πορτογάλου τεχνικού.

Αυτήν την σεζόν ο Martial έχει σκοράρει 7 φορές, αλλά δεν αποτελεί μέρος της 1ης ενδεκάδας, τουλάχιστον στα περισσότερα παιχνίδια.

O «Special One»,σε συνέντευξη που παραχώρησε είπε:»Αυτήν την στιγμή είμαστε μαζί 10 μήνες.Γνωρίζω τους παίχτες μου καλύτερα τώρα, όπως και αυτοί γνωρίζουν εμένα.Έχω μάθει τι αρέσει στον καθένα, όπως και αυτοί τι αρέσει σε εμένα.Εγώ πρέπει να δίνω οδηγίες στους παίχτες μου και αυτοί να εφαρμόσουν τις οδηγίες μου.Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που εμπιστεύομαι τον Rashford παρόλο που δεν σκοράρει γκολ.Πάντα υπήρξε ένας παίχτης που εμπιστεύομαι καθώς πάντα εφαρμόζει τις οδηγίες μου και αγωνίζεται όπως ακριβώς θέλω εγώ.Επομένως εγώ πιστεύω ότι ο Martial είναι ένας παίχτης με εξαιρετικές ικανότητες;Ναι.Αν πιστεύω πως μπορεί να παίξει εξαιρετικά για εμένα;Ναι.Αλλά πρέπει να μου δείξει πράγματα που μου αρέσουν πάρα πολύ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *