Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν το μετάνιωσε ο Ranieri

Ο Claudio Ranieri ισχυρίστηκε πως δεν μετάνιωσε για το ροτέισον που έκανε στην ομάδα του, παρά την ήττα με 5-0 από την Porto.

Έχοντας εξασφαλίσει την κορυφή του 7ου ομίλου τους Champions League, o Ranieri έδωσε ευκαιρίες σε παίκτες που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής, με την πράξη του να έχει αντίθετα αποτελέσματα, καθώς υπέστησαν τη βαρύτερη ήττα για αγγλική ομάδα στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ο Andre Silva πέτυχε δύο γκολ και από ένα οι Corona, Brahimi και Jota, με το Ranieri πάντως να δηλώνει πως θα ξαναχρησιμοποιούσε την ίδια συνταγή. Η Porto ήθελε να εξασφαλίσει τη νίκη-πρόκριση στους 16 του θεσμού, κάτι που αποδείχθηκε εύκολο κόντρα στην ομάδα του Ιταλού τεχνικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Claudio Ranieri: » Δε μετανιώνω επειδή ήθελα να δώσω την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες μου. Εάν θέλαμε τη νίκη ή την ισοπαλία, θα έφερνα την πρώτη μου ομάδα. Αλλά όταν ξέρεις ότι το Σάββατο υπάρχει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Manchester City, γιατί να μη δώσω την ευκαιρία σε παίκτες που δεν αγωνίζονται. Για αυτό το λόγο τους έδωσα την ευκαιρία. Αυτό έγινε. Από κει και πέρα το αποτέλεσμα είναι δικό μου λάθος, αλλά εκείνοι έχασαν μια εξαιρετική ευκαιρία. Γνωρίζαμε ότι το ματς ήταν δύσκολο, ήθελα να δώσω την ευκαιρία στους παίκτες, αλλά ήταν εύκολο για την Porto. Είμαι πολύ λυπημένος. Τώρα ξέρουμε τι μπορεί να δώσει ο καθένας, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να επικεντρωθούμε στην Premier League. Εντάξει, μπορούσαμε να χάσουμε αλλά όχι με αυτό τον τρόπο. Οι παίκτες έχασαν την ευκαιρία να μου δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *