Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν το χάνει η Chelsea!

Όσο και αν έδωσε δικαίωμα το Σάββατο, η Chelsea το πήρε πίσω! Με μία πειστική εμφάνιση, η ομάδα του Antonio Conte πήρε τη νίκη με 2-1 και έκανε το αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Chelsea υποδέχθηκε για την 31η αγωνιστική της Premier League την Manchester City και πήρε μία σπουδαία νίκη με 2-1 κάνοντας το σημαντικότερο βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Ο Eden Hazard ήταν αυτός που πέτυχε τα δύο γκολ της νίκης, με τον Aguero να έχει ισοφαρίσει σε 1-1 στο 26′.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Chelsea να πατά καλύτερα στα πρώτα λεπτά και σε μία πολύ ωραία συνεργασία από δεξιά με τον Pedro και τον Hazard, η μπάλα έφτασε στον δεύτερο και αυτός από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 10′ μέσα σε αποθέωση από τους χιλιάδες οπαδούς που έδωσαν το παρόν στο Stamford Bridge.

Οι «Μπλε» συνέχισαν να πιέζουν για να πετύχουν ένα ακόμα γκολ, όμως η Manchester City δεν είχε καταθέσει τα όπλα και στο 26′ ο Sergio Aguero βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι από τον Courtois και ισοφάρισε για την ομάδα του παγώνοντας το γήπεδο.

Η Chelsea όμως κατέβηκε στον αγώνα για να πάρει τη νίκη και να κάνει το ισχυρό βήμα για τον τίτλο και λίγα λεπτά αργότερα ο Hazard ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή με τον Βέλγο σούπερ σταρ να αναλαμβάνει ο ίδιος την εκτέλεση του πέναλτι με τον Caballero να αποκρούει αρχικά, όμως ο Hazard πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας ξανά προβάδισμα στην ομάδα του, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η City είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα με την Chelsea να μένει πίσω και να προσπαθεί να χτυπήσεις στις αντεπιθέσεις. Οι «Πολίτες» έχασαν αρκετές ευκαιρίες με κύριο αποδέκτη της μπάλας τον Aguero, όμως ο Αργεντινός δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και το 2-1 να μένει μέχρι τέλους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *