Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δε δίνει τύχη στη United o Guardiola

Η Manchester United μπορεί να βρεθεί στις κορυφαίες τέσσερις θέσεις του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον Pep Guardiola, ωστόσο η μάχη του τίτλου έχει χαθεί από τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Η United είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας, αλλά ήδη εννέα πόντους πίσω από την τέταρτη City και δεκατρείς πίσω από την πρωτοπόρο Chelsea.

Ο Guardiola ανέφερε πως η ομάδα του Mourinho έχει την κυριαρχία στα παιχνίδια, αλλά αποτυγχάνει να τα τελειώσει, χαρακτηριστικό ότι έχουν τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, με αυτή κόντρα στην Everton την Κυριακή να είναι η έκτη τους. Μάλιστα, ήταν το τρίτο συνεχόμενο 1-1 που έφεραν. Καμία ομάδα δεν έχει κερδίσει το πρωτάθλημα βρισκόμενη πίσω με 13 βαθμούς, με τη United να έχει επανέλθει από διαφορά 12 βαθμών από τη Newcastle το 1996. Αλλά, ο Guardiola πρόσθεσε πως οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μπορούν ακόμη να διεκδικήσουν την έξοδο στο Champions League, τερματίζοντας στην τετράδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Guardiola: “ Έτσι όπως έχουν αγωνιστεί πρόσφατα μπορούν να φτάσουν στην τετράδα. Είδα τα παιχνίδια κόντρα σε Stoke και Burnley και άλλο ένα στο Old Trafford. Άξιζαν τη νίκη σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Φυσικά και η United έχει την ποιότητα, την ιστορία, τους προπονητές και τους παίκτες να βρίσκεται εκεί. Δεκατρείς πόντοι είναι μεγάλη απόσταση, ειδικά όταν μια ομάδα με την ποιότητα της Chelsea κερδίζει τα παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο οπότε. Αλλά το να είναι στην τετράδα;Βεβαίως.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *