Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Διάψευση για Fonte

Κατηγορηματικός ήταν ο Claude Puel απαντώντας στην φήμη που έκανε το γύρο της Αγγλίας το πρωί, αναφορικά με τον Jose Fonte.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί η είδηση πως ο αμυντικός της Southampton και αρχηγός της ομάδας του Puel δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει σε 18 μήνες και προετοιμάζεται για μια πιθανή μεταγραφή τον Ιανουάριο, καθώς ήδη υπάρχουν ενδιαφερόμενοι σύλλογοι.

Ο τεχνικός των Saints, λοιπόν, έβαλε φρένο στα σενάρια περί μετακίνησης του Fonte, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου πριν το αυριανό παιχνίδι με την Hapoel Be’er Sheva για το Europa League.

«Δεν είναι αλήθεια ότι δεν αγωνίζεται (στο Europa League) για να μπορεί να μετεγγραφεί σε άλλη ομάδα τον Ιανουάριο. Ετοιμαζόμαστε για ένα σοβαρό παιχνίδι και για μένα είναι σημαντικό να μιλάω για το ματς και την ομάδα –άλλα πράγματα που αφορούν ατομικά ποδοσφαιριστές δεν αφορούν το σύνολο και επομένως δεν είναι σημαντικά για μένα –είτε πρόκειται για τον Jose είτε όχι».

Ερωτηθείς για ποιο λόγο ο Πορτογάλος αμυντικός λοιπόν δεν έχει αγωνιστεί ακόμη στην Ευρώπη, ο Puel αποκρίθηκε: «Θα είχε παίξει απέναντι στην Sparta Prague αλλά ήταν τραυματίας. Είμαι ικανοποιημένος από τον Maya Yoshida και είμαστε τυχεροί που έχουμε καλούς αμυντικούς στην ομάδα».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *