Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Διέψευσε τα σενάρια περί φυγής ο Martial

Την δική του απάντηση στα όσα ακούγονται και τον φέρνουν στην πόρτα της εξόδου από τη Manchester United έδωσε ο Anthony Martial, με ανάρτησή του στα social media.

Το τελευταίο διάστημα αρκετά ΜΜΕ αναπαράγουν πως ο Γάλλος εξτρέμ ενδέχεται να αποχωρήσει από το Old Trafford φέτος το καλοκαίρι, όπως και ότι δεν υπολογίζεται από τον Jose Mourinho, ωστόσο ο ίδιος με ένα απλό post στο Twitter σημείωσε:

«Η φημολογία αυτή είναι ψευδής», ενώ το συνόδευσε και με μια κόκκινη κουκκίδα για να συμβολήσει την Manchester United. Οι περισσότερες φήμες γύρω από το όνομα του Martial ξεκίνησαν να δημιουργούνται ήδη από τα μέσα της σεζόν, αφού ο Γάλλος διεθνής αρκετές φορές ήταν κατώτερος των προσδοκιών και μάλιστα έφτασε στο σημείο να δεχθεί και την κριτική του προπονητή του.

Επιπλέον, το φημολογούμενο ενδιαφέρον των «Red Devils» για τον Ivan Perisic της Inter Milan και η προτίμηση του Mourinho στον Κροάτη διεθνή, που αγωνίζεται στην ίδια πτέρυγα με τον 21χρονο, έχουν δημιουργήσει περαιτέρω ερωτηματικά γύρω από το μέλλον του στην ομάδα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *