Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Διαζύγιο για Bradley και Swansea

Η διοίκηση των «Κύκνων» αποφάσισε να απομακρύνει τον Αμερικανό προπονητή, μετά από 85 ημέρες παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας.

Η ήττα με 4-1 από τη West Ham τη Δευτέρα, ήταν η έβδομη για τη Swansea στα τελευταία έντεκα παιχνίδια, γεγονός που είχε οδηγήσει την ομάδα στην τελευταία θέση της Premier League.

Ο Bradley, που ήταν ο πρώτος Αμερικανός προπονητής στην ιστορία του συλλόγου, είχε καθήσει στους πάγκους των Εθνικών ομάδων των Ηνωμένων Πολιτειών και της Αιγύπτου, αλλά και των Stabaek και Le Havre, πριν έρθει στην Αγγλία τον περασμένο Ιανουάριο.

Στο επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην Bournemouth, στον πάγκο θα καθίσουν οι βοηθοί προπονητή Alan Curtis και Paul Williams.

Οι δηλώσεις του προέδρου των «Κύκνων» Huw Jenkins, για την απόλυση του Bradley: «Αισθανθήκαμε πως πρέπει να κάνουμε μια αλλαγή για το δεύτερο μισό της Premier League. Με την ομάδα να μην πηγαίνει καλά αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο, έπρεπε να προσπαθήσουμε και να βρούμε απαντήσεις για να βγάλουμε τους εαυτούς μας από μπελάδες. Έχω μόνο καλά λόγια για τον Bob. Είναι καλός άνθρωπος, καλό άτομο, που έδινε τα πάντα στη δουλειά. Ο βαθμός δουλειάς του εξαιρετικός και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον».

Ο Bob Bradley δήλωσε μετά την απόλυσή του: «Ήξερα ακριβώς που ερχόμουν, όταν ήρθα στη Swansea και το συνειδητοποίησα με το σκληρότερο τρόπο, καθώς σε μικρό διάστημα έπρεπε πάντα να κερδίζεις πόντους. Αλλά πιστεύω στον εαυτό μου και πίστευα πως θα το καταφέρω. Αυτό έλεγα πάντα στους παίκτες μου. Το ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει σκληρό και για να έχεις μια ευκαιρία, πρέπει να είσαι δυνατός. Εύχομαι τα καλύτερα στη Swansea και περιμένω την επόμενή μου πρόκληση».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *