Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Διαφωνία Alexis με τον ατζέντη του για την παραμονή του

Νέα έκβαση φαίνεται πως λαμβάνει η υπόθεση παραμονής του Alexis Sanchez στην Arsenal, αφού σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Express υπάρχει διαφωνία μεταξύ του Χιλιανού και του ατζέντη του για το μέλλον του.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο εκπρόσωπος του Sanchez επιθυμεί την παραμονή του πελάτη του στο Emirates για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, όμως ο ίδιος μάλλον έχει αντίθετη άποψη. Συγκεκριμένα, ο 28χρονος επιθετικός εμφανίζεται διατεθειμένος να αποχωρήσει για μια εκ των Manchester City ή Paris Saint-Germain, οι οποίες τον έχουν στο «ραντάρ» τους, αφού θέλει να κερδίσει περισσότερους τίτλους.

Μεχρι στιγμής ο Χιλιανός έχει στο παλμαρέ του μόνο ένα ισπανικό πρωτάθλημα και δύο FA Cup και, όπως αναφέρεται, θεωρεί πως τα περιθώρια στενεύουν όσο περνά ο καιρός και θα πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Μάλιστα, η City είναι έτοιμη να του προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο που θα τον καταστήσει τον πιο ακριβοπληρωμένο παικτη του συλλόγου, πάνω από Sergio Aguero και Yaya Toure.

Βέβαια, εκείνο που πρέπει να υπενθυμίζουμε διαρκώς είναι πως η επίσημη θέση της Arsenal εξακολουθεί να παραμένει αμετάβλητη, επιμένοντας ότι ο Sanchez δεν πωλείται.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *