Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Διπλό» με Hazard η Chelsea

Ένα τέρμα του Eden Hazard ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην Chelsea απέναντι στην Bournemouth στο Vitality Stadium, για τη 10η αγωνιστική της Premier League.

Ο Βέλγος πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης απέναντι στον πρώην συμπαίκτη του, Asmir Begovic, χαρίζοντας το «τρίποντο» στην ομάδα του Antonio Conte, που απέχει πλέον ένα βαθμό από την Tottenham και τέσσερις από την 2η United.

Το ματς

Οι Λονδρέζοι είχαν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και μπήκαν στο ματς με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη. Μόλις στο 6′ ο Cesc Fabregas έχασε την πρώτη ευκαιρία του ματς, ενώ λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Pedro να απειλήσει. Στο 24′ ο Alvaro Morata έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αστοχώντας από τρομερά πλεονεκτική θέση, και τέσσερα λεπτά μετά ο Ισπανός είδε γκολ του να ακυρώνεται οριακά ως οφσάιντ.

Ο Begovic προέβη σε αρκετές επεμβάσεις, όμως στο 51′ δεν κατάφερε να μπλοκάρει σουτ του Hazard, που εκμεταλλεύτηκε λάθος του Simon Francis στην άμυνα, με αποτέλεσμα ο Βέλγος να ανοίξει το σκορ. Ο Hazard είχε νέα καλή στιγμή στο 64′, ενώ η Chelsea συνέχισε να είναι πιο απειλητική και είχε ευκαιρίες να «κλειδώσει» το ματς. Η Bournemouth απείλησε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Lewis Cook, όμως τίποτα δεν άλλαξε και οι «Μπλε» πήραν μια μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη.

Συνθέσεις

Bournemouth: Begovic, Ake, S. Cook, Francis, Surman, L. Cook, Daniels, Smith, Stanislas (63′ Pugh), Afobe (74′ C. Wilson), Defoe (45′ Ibe)

Chelsea: Courtois, Luiz, Rudiger, Azpilicueta, Zappacosta, Alonso, Bakayoko, Fabregas, Pedro (79′ Drinkwater), Hazard (85′ Willian), Morata (79′ Batshuayi)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *