Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δυνατός παρά τα λάθη του ο Lloris

Ο Hugo Lloris δήλωσε μετά τον αγώνα της Tottenham με τη Manchester City, πως είναι στη μοίρα του τερματοφύλακα να κάνει λάθη.

Ο Γάλλος, που είχε διατηρήσει ανέπαφη την εστία του στα ματς με Chelsea και West Brom, έφερε ευθύνη στα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του από τους «Πολίτες». Στο πρώτο έκανε μια άστοχη έξοδο, επιτρέποντας στο Sane να σκοράρει και στο δεύτερο η μπάλα του έφυγε από τα χέρια, δίνοντας την ευκαιρία τον De Bruyne να κάνει το 2-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Hugo Lloris: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ξέρεις. Είμαστε σε μια θέση, όπου ένα μικρό λάθος μπορεί να έχει μεγάλες συνέπειες. Δεν ήταν η πρώτη μου φορά και δε θα είναι η τελευταία μου. Αυτή είναι η ευθύνη του τερματοφύλακα. Ακόμη και μετά το 2-0, ξέρω πως ήμουν ακόμη στο παιχνίδι, όπως και οι συμπαίκτες μου και νιώθω πολύ καλύτερα που πήραμε το βαθμό στο τέλος. Εάν χάναμε, τότε τα συναισθήματά μου θα ήταν διαφορετικά. Αλλά είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου. Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να κάνει λάθη και θα προσπαθήσω να πάω καλύτερα την επόμενη φορά».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *