Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δυσαρέσκεια στην Χιλή

Δυσαρέσκεια υπάρχει σύμφωνα με δημοσιεύσεις τις τελευταίες ώρες στην εθνική ομάδα της Χιλής μετά την ήττα με 1-0 από την Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκόσμιου κυπέλλου.

Αυτήν την περίοδο, ο Alexis Sanchez, έχει δείξει πολύ καλή γλώσσα του σώματος στην Arsenal εδώ και κάποιον καιρό και αυτό το βλέπουμε στην απογοήτευση των παιχτών των »Gunners», αλλά και στην πορεία της ομάδας.

Όσοι οπαδοί της Arsenal παρακολούθησαν τον αγώνα της Αργεντινής με την Χιλή, θα παρατήρησαν ότι ο Alexis είχε ακριβώς την ίδια συμπεριφορά που δείχνει και στο Emirates τον τελευταίο καιρό.

Ο Alexis φάνηκε απογοητευμένος, την στιγμή που η Χιλή <<πάλευε>> για την ανατροπή και δεν την βοήθησε, αντίθετα την <<τράβαγε>> προς τα πίσω.

Με το σφύριγμα της λήξης ο Χιλιανός επιθετικός πήρε κατευθείαν τον δρόμο για τα αποδυτήρια, χωρίς να αποδώσει φόρο τιμής στους συμπατριώτες του που ταξίδεψαν για να δουν την εθνική τους ομάδα.

Όλη η ομάδα έμεινε στον αγωνιστικό χώρο για να ευχαριστήσουν τους οπαδούς, αλλά ο Sacnhez έφυγε παρόλο που οι συμπαίκτες του του ζήτησαν να μείνει.

Παρόλα αυτά οι συμπαίχτες του φάνηκαν να καταλαβαίνουν τον λόγο που αντέδρασε έτσι ο Χιλιανός, αλλά υποστήριξαν ότι αν και υπάρχει απογοήτευση σε όλη την ομάδα, οι οπαδοί που ταξίδεψαν άξιζαν ένα χειροκρότημα για να τους ευχαριστήσουν για τα χιλιόμετρα που ταξίδεψαν μόνο και μόνο για να δουν την ομάδα.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *