Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δυσαρεστημένος με την ήττα ο Carson

Απογοητευμένος με τον τρόπο που ηττήθηκε η ομάδα του από την Norwich, εμφανίστηκε μετά το παιχνίδι ο Άγγλος τερματοφύλακας.

Το αήττητο δέκα αγώνα για την Derby County τερματίστηκε χθές στο Carrow Road, χάρη στο χατ-τρίκ του Nelson Oliveira. Τα «Κριάρια» δέχθηκαν τα δύο τελευταία γκολ αφότου έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Butterfield για ένα τάκλιν στο Hoolahan.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Scott Carson: «Σίγουρα δεν είναι ωραίο να χάνεις με αυτό τον τρόπο και είμαστε λίγο απογοητευμένοι διότι το καλό σερί μας έπρεπε να τελειώσει με αυτόν τον τρόπο. Σε μια άλλη μέρα, νομίζω πως τα πράγματα μπορούσαν να είναι διαφορετικά. Αρχίσαμε καλά, αλλά το πρώτο γκολ μας σκότωσε. Τους ανέβασε και τους έδωσε πολύ αυτοπεποίθηση. Είχαμε μια ευκαιρία με τον Ince να φτάσουμε στο 1-1, αλλά μόλις μείναμε με 10 παίκτες δεν μπορούσαμε να ελέγχουμε το παιχνίδι και εκείνοι επιτίθονταν κατά βούληση. Το να έρθεις στη Norwich και να πρέπει να παίξεις με δέκα παίκτες το τελευταίο τέταρτο, πάντα θα είναι δύσκολο. Πρόκειται να έχουν ευκαιρίες και κατάφεραν να αξιοποιήσουν δύο από αυτές για να τελειώσουν το παιχνίδι».

Τέλος για την αποβολή του Butterfield, πρόσθεσε: «Δεν ήμασταν χαρούμενοι με την απόφαση και νομίζω πως ο καθένας που θα την ξαναδεί, θα καταλάβει το γιατί. Με την πρώτη ματιά, ο διαιτητής δεν το είδε και ο βοηθός το υπέδειξε. Είδε την αντίδραση των παικτών της Norwich και αποφάσισε πως ήταν απευθείας κόκκινη. Στη χειρότερη έπρεπε να είναι κίτρινη, επειδή δεν σηκώθηκε από το έδαφος και δεν πήγε με τα δύο πόδια».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *