Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δυσαρεστημένος ο Mourinho

Η έλλειψη μεταγραφικής κινητικότητας της Manchester United το τελευταίο διάστημα έχουν επιφέρει τη δυσαρέσκεια του Jose Mourinho, ο οποίος βλέπει αρκετές εκκρεμότητες μπροστά του.

Ο τεχνικός της Manchester United ευελπιστεί να «κλείσει» σύντομα έναν επιθετικό, με τον Alvaro Morata να αποτελεί τον μεγάλο και βασικό στόχο. Χθες, οι εκπρόσωποι του Ισπανού επιθετικού είχαν συνάντηση με τους ανθρώπους της Real Madrid προκειμένου να αποσαφηνιστεί το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του. Οριστική απόφαση μάλλον δεν έχει ληφθεί ακόμη και έτσι η United θα πρέπει να περιμένει κι άλλο, κάτι που εντείνει τον εκνευρισμό του προπονητή τους.

Μάλιστα, οι «Red Devils» ξεκινούν για την θερινή τους προετοιμασία στις Ηνωμένες Πολιτείες την ερχόμενη Κυριακή και το γεγονός ότι ακόμη το ρόστερ είναι ημιτελές προβληματίζει αρκετά τον Mourinho. Μέχρι στιγμής έχει αποκτηθεί μόνο ο Victor Lindelof από τη Benfica, ενώ ο Πορτογάλος είχε ζητήσει από τη διοίκηση τέσσερις προσθήκες, σε κέντρο, άμυνα και επίθεση.

Πλην του Morata, η United βρίσκεται εν αναμονή του Nemanja Matic, ο οποίος φαίνεται πως αποχωρεί από την Chelsea. Ο Mourinho επιθυμεί έναν παίκτη για τον άξονα, και μετά τις υποθέσεις των Tiemoue Bakayoko και Radja Nainngolan που φαίνεται πως «ναυάγησαν», έχει στραφεί στη λύση του Σέρβου. Το γεγονός όμως πως η Chelsea ακόμη δεν έχει ανακοινώσει τον μέσο της Monaco καθυστερεί και την πώληση του Matic, προσθέτοντας ένα ακόμη «πονοκέφαλο» στον Πορτογάλο.

Συν τοις άλλοις, στον αέρα παραμένει και το μέλλον του Wayne Rooney στο Old Trafford. Η πώλησή του (ή δανεισμός) μοιάζει αρκετά πιθανή φέτος, όμως δεν πρόκειται να αποχωρήσει πριν αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του Zlatan Ibrahimovic, αφού η ομάδα θα μείνει ουσιαστικά δίχως επιθετικούς.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *