Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δύο ακόμη υποψήφιοι «μνηστήρες» για Gibson

Σε έναν από τους πιο περιζήτητους αμυντικούς της Premier League ενδέχεται να εξελιχθεί το καλοκαίρι ο Ben Gibson, ο αμυντικός της Middlesbrough που εντυπωσίασε φέτος.

Παρά την κακή πορεία της ομάδας του που οδήγησε στον υποβιβασμό, ο Gibson ήταν ένας εκ των διασωθέντων και μάλιστα κέρδισε και την πρώτη του κλήση στην Εθνική ομάδα. Μέχρι στιγμής φημολογούνταν πως ενδιαφέρονται για την απόκτησή του ομάδες όπως η Chelsea, η Liverpool και η Tottenham, ενώ τώρα ήρθαν να προστεθούν δύο ακόμη υποψήφιοι, μικρότερης όμως δυναμικής.

Ο λόγος για τις Leicester και West Brom, που σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mirror ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 24χρονο αμυντικό, τον οποίο η «Boro» κοστολογεί στα 20 εκατομμύρια λίρες. Ο ίδιος πρόσφατα δήλωσε ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Premier League, ωστόσο εν συνεχεία τόνισε πως δεν έχει λάβει καμιά απόφαση για το μέλλον του.

Ο Gibson βρίσκεται στην Middlesbrough από το 2005, όταν ήταν 12 ετών, και σίγουρα θα αποτελέσει μια ιδιαίτερα δύσκολη απόφαση για εκείνον το να αποχωρήσει. Ωστόσο, έχοντας όλο το μέλλον μπροστά του αλλά και με την κλήση του στην Εθνική ομάδα, η πόρτα της εξόδου μοιάζει ακόμη πιο κοντά, αφού έχει προοπτικές να εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους Άγγλους αμυντικούς.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *