Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δύο παίκτες στο στόχαστρο του Conte

Η περίοδος των μεταγραφών του Ιουνίου μπορεί να βρίσκεται μακριά ακόμη, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τους προπονητές από το να σχεδιάζουν ήδη σε κάποιο βαθμό τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν.

Ένας από εκείνους είναι ο τεχνικός της Chelsea, Antonio Conte, ο οποίος δεν προέβη σε κάποια κίνηση τον Γενάρη και θέλει να περιμένει ως το τέλος της σεζόν για να κάνει μεταγραφές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τσεκάρει ήδη τους στόχους του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα στο Νησί, ο Ιταλός προπονητής έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο τον Romelu Lukaku, τον πρώην «μπλε», σε περίπτωση που τελικά ο Diego Costa πάρει το δρόμο για την Άπω Ανατολή ή την Atletico Madrid (αν αρθεί η τιμωρία της).Ο Βέλγος φορ είναι για μια ακόμη σεζόν εντυπωσιακός με την Everton, ενώ είναι και «φαν» των Λονδρέζων, παρότι δεν κατάφερε να καθιερωθεί στο Stamford Bridge κατά την πρώτη του θητεία.

Ο δεύτερος ο οποίος φέρεται να είναι στο μπλοκάκι του Conte είναι ο δεξιός μπακ της Valencia, Joao Cancelo. Ο 22χρονος Πορτογάλος μπορεί να αγωνιστεί σε όλη τη δεξιά πτέρυγα, φυσικά και ως μπακ-χαφ που θέλει ο Ιταλός, και φαντάζει μια ιδανική εναλλακτική για τον Victor Moses.

Ο ταλαντούχος άσος δεν λογίζεται ως αντικαταστάτης του Νιγηριανού, όπως συμβαίνει στην περίπτωση Lukaku-Costa, αλλά ως μια εξτρά λύση, μιας και του χρόνου οι Λονδρέζοι θα αγωνίζονται ξανά στο Champions League. Πάντως, η απόκτησή του δεν μπορεί να θεωρηθεί εύκολη, μιας και έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για εκείνον τόσο η Barcelona, όσο και άλλοι μεγάλοι σύλλογοι.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *