Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Είμαι συγκεντρωμένος στη RB Leipzig»

Φρένο στις φήμες που τον ήθελαν θετικό σε μεταγραφή του στη Manchester United έβαλε ο Emil Forsberg. O νεαρός Σουηδός είχε θεωρηθεί ως εναλλακτική λύση στην περίπτωση που η United δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Ivan Perisic.

Με την Inter να δυσκολεύει την μεταγραφή του Κροάτη, ο Mourinho φαινόταν να στρέφετε προς τον 25χρονο Emil Forsberg της RB Leipzig ο οποίος έκανε μια καταπληκτική σεζόν στη Bundesliga. Σημείωσε 8 γκολ και μοίρασε 22 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις  για τους Γερμανούς, όμως δηλώσεις του φαίνεται πως άναψαν φωτιές και όχι άδικα. Διάφορα Βρετανικά μέσα δεν άργησαν να το συνδέσουν με την Manchester United, όταν παραδέχτηκε πως ο σύλλογος ανήκει ανάμεσα στους μεγαλύτερους του κόσμου. Με αυτές τις δηλώσεις και δεδομένης της καθυστέρησης της μεταγραφής του Perisic, τα μέσα μίλησαν για πρόταση ύψους £44m από τους «κόκκινους διαβόλους» στην ομάδα της Λειψίας.

Φανερά ενοχλημένος ο παίκτης μετά την στάση των media αλλά και μιας μερίδας οπαδών της RB Leipzig, που «έτρεξαν» να τον κατηγορήσουν για ασέβεια προς την ομάδα, μίλησε στο Kicker όχι μόνο για τις επίμαχες δηλώσεις αλλά και για το μέλλον του: «Απάντησα μονάχα σε ερώτηση δημοσιογράφου και η απάντησή μου ήταν ότι η Μπάγερν Μονάχου είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους όπως η Ρεάλ [Μαδρίτης], η Μπαρτσα και η Μάντσεστερ [United]. Έχω πει κάτι κακό για τη Λειψία; Μιλώ πάντα θετικά για την RB, γι ‘αυτό δεν καταλαβαίνω την αναστάτωση. Για μένα όλα είναι καλά, είμαι πλήρως συγκεντρωμένος και θέλω να έχω μια ακόμα καλύτερη σεζόν από την τελευταία με RB.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *