Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ειρωνεύτηκαν τον Bravo, απάντησε ο Guardiola

Στα προημιτελικά του FA Cup βρίσκεται από χθες η Manchester City, η οποία επικράτησε στον επαναληπτικό της Huddersfield με 5-1, με πρωταγωνιστές τους Sergio Aguero, Leroy Sane, Pablo Zabaleta και Kelechi Iheanacho.

Ωστόσο, το σκηνικό που έκλεψε την παράσταση είχε ως πρωταγωνιστή τον Claudio Bravo, o οποίος πήρε φανέλα βασικού μετά από καιρό, όμως έκανε ένα λάθος στα πρώτα λεπτά, το οποίο στοίχισε στην ομάδα του.

Συγκεκριμένα, ο Χιλιανός πορτιέρο έφερε ευθύνη για το γκολ της Huddersfield μόλις στο 7′, καθώς δεν τοποθετήθηκε σωστά, με αποτέλεσμα λίγα λεπτά μετά, όταν πραγματοποίησε μια επέμβαση, να δεχθεί το ειρωνικό χειροκρότημα της εξέδρας. Αμέσως μετά το τέλος του ματς, ο Pep Guardiola έσπευσε να στηρίξει τον παίκτη του ενάντια στην κίνηση αυτή, σημειώνοντας:

«Ρωτήστε τους ίδιους τους φιλάθλους (σ.σ. γιατί το έκαναν αυτό). Η εμφάνιση του Claudio ηταν εξαιρετική. Μας βοήθησε στη λειτουργία της ομάδας και στην ανάπτυξη. Δεν είμαι εδώ να κατακρίνω τους οπαδούς, ο Bravo είναι αρκετά δυνατός και ένας εκ των κορυφαίων. Φέτος μάλιστα ήταν και υποψήφιος ως ένας εκ των πέντε καλύτερων στον κόσμο. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντιληφθούν πόσο καλός είναι ένας τερματοφύλακας, όμως εγώ είμαι ευχαριστημένος μαζί του και ξέρω ότι μπορώ να τον υπολογίζω, καθώς έχει σωστή συμπεριφορά είτε αγωνίζεται είτε όχι».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *