Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Εκνευρισμένος με Martial ο Mourinho

Ιδιαίτερα δυσοίωνο φαντάζει το μέλλον του Anthony Martial στην Manchester United και αυτό όχι από ανεπιβεβαίωτες πηγές, αλλά από το έγκυρο Sky Sports.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Jose Mourinho είναι απογοητευμένος από την απόδοση του Γάλλου επιθετικού τη φετινή σεζόν και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δείχνει προτίμηση στους Marcus Rashford, Jesse Lingard και Henrikh Mkhitaryan, αντί να έχει βασικό και αναντικατάστατο τον 21χρονο.

Έτσι, είναι ιδιαίτερα ορατό το ενδεχόμενο να πωληθεί ο Martial κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο, σε περίπτωση που δεν βελτιωθούν οι εμφανίσεις του, με την Sevilla να έχει ήδη ενδιαφερθεί.

Πάντως, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο ίδιος ο Γάλλος επιθυμεί να παραμείνει στην United και τα πάντα θα κριθούν τους ερχόμενους μήνες, ενώ σίγουρα αν αποχωρήσει, αυτό θα συμβεί με μια πολύ μεγάλη προσφορά.

Τέλος, τα σενάρια ενισχύονται και από το γεγονός πως ο Mourinho άφησε εκτός αποστολής τον 21χρονο στο χθεσινοβραδινό αγώνα του κυπέλλου με αντίπαλο τη Hull City.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *