Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Εκτιμά τον Rodgers ο Kennedy

Ο βοηθός προπονητή της Celtic John Kennedy θεωρεί πως η τακτική που χρησιμοποιεί ο Brendan Rodgers, είναι το κλειδί της επιτυχίας για τη φετινή σεζόν.

Ο 33χρονος πιστεύει πως οι παίκτες που βρίσκονται εκτός πλάνων, μπορούν εύκολα να βρεθούν στην πρώτη ομάδα όταν οι καταστάσεις το απαιτούν, χάρη στην τακτική που εφαρμόζει ο Brendan Rodgers. Παρότι δουλεύει με το βασικό σύνολο της ομάδας σε καθημερινή βάση, ο προπονητής έχει την ικανότητα να προσαρμόζει τις αλλαγές του κατά τη διάρκεια του αήττητου σερί που έχουν στο πρωτάθλημα, το οποίο μπορεί να φτάσει τα 19 παιχνίδια κόντρα στη Hamilton την Τρίτη.

Ο Moussa Dembele εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία όταν αντικατέστησε τον τραυματία επιθετικό Griffiths το Σεπτέμβρη, με τον Γάλλο διεθνή με την U21 να διατηρεί τη θέση του, πετυχαίνοντας μέχρι στιγμής 17 γκολ. Ο Emilio Ezaguirre επέστρεψε στη θέση του αριστερού μπακ, αντικαθιστώντας τον απόντα Kieran Tierny, ενώ άλλοι όπως οι Cristie, Henderson, Mackay-Steven και Gamboa είναι άνετα διαθέσιμοι όταν χρειαστεί.

Ο Rodgers αναμένεται να συνεχίσει το ροτέισον του, καθώς η ομάδα του προετοιμάζεται για έξι παιχνίδια πρωταθλήματος σε 18 μέρες. Ο Kennedy, παρόλα αυτά, επιμένει ότι οι παίκτες είναι για την πρόκληση και προσδοκούν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους.

Η Celtic αναμένεται να δυναμώσεις περισσότερο τον Ιανουάριο, καθώς ο Rodgers θέλει να είναι έτοιμος εν όψει των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της επόμενης σεζόν. Με μόνο πέντε προσθήκες τον περασμένο Αύγουστο, η φετινή επιτυχία βασίστηκε σε ποδοσφαιριστές που ήταν ήδη στην ομάδα, όπως οι Brown, Rogic, Armstrong και Forrest, που έκαναν την καλύτερή τους χρονιά. Ο Kennedy αναγνωρίζει ότι η ενότητα της Celtic θα αποτρέψει μια ενδεχόμενη χαλάρωση, καθώς θέλουν να διατηρηθούν στην κορυφή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Kennedy: » Η αυτοπεποίθηση είναι ψηλά στις τάξεις της ομάδας. Είχαμε ένα εκπληκτικό σερί μέχρι τώρα και όλα έχουν να κάνουν με τη διατήρηση του πλεονεκτήματος. Η ομάδα, ως σύνολο, αποδείχθηκε ζωτική. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να μπούν και να κάνουν τη δουλειά για μας. Αυτό έχει αποδειχθεί πραγματική δύναμη για μας στη σεζόν. Ένας νέος προπονητής έρχεται με νέους στόχους και ιδέες που μπορούν να ενεργοποιήσουν κάποιους παίκτες που δεν υπολογίζαμε. Ο Brendan έχει όλο το πακέτο, έχει ελέγξει τα δεδομένα και έχει γεμίσει τους ποδοσφαιριστές με αυτοπεποίθηση. Υπό τους όρους του ιδανικού προπονητή, από ό,τι έχω δεί, αυτός τους καλύπτει. Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να διατηρήσουμε στην κορυφή το παιχνίδι μας και αν το κάνουμε θα είμαστε σε καλή θέση. Ο στόχος θα είναι ο ίδιος και αύριο. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και την ίδια ένταση, ελπίζοντας πως θα έχουμε καλό αποτέλεσμα «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *