Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Εκτός για 3 μήνες ο Kirchhoff

Ο τραυματισμός του Jan Kirchhoff στις 14 Δεκέμβρη στον αγώνα με την Chelsea αναμένεται να τον αφήσει συνολικά εκτός δράσης για τους επόμενους τρεις μήνες.

Η συγκεκριμένη απώλεια είναι τεράστια για την Sunderland του Moyes, η οποία δίνει μάχη για να μην υποβιβαστεί, μιας και βρίσκεται στην 18η θέση και στο -1 από την Crystal Palace.

Η εγχείρηση που έγινε στον μηνίσκο του ποδοσφαιριστή θα τον αφήσει εκτός αγώνων για τις επόμενες  12 εβδομάδες, κάτι που επιβεβαίωσε ο David Moyes: «Ο Jan υποβλήθηκε σε εγχείριση μέσα στην εβδομάδα για να αποκατασταθεί ο μηνίσκος του. Προς το παρόν πιστεύουμε ότι θα μείνει εκτός για 12 εβδομάδες. Είχαμε κάποιες επιστροφές στις προπονήσεις (Manquillo, Pienaar, Jones), τους οποίους και θα χρειαστούμε, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι έτοιμοι για τον αγώνα με την Manchester United».  Όσο για την επιστροφή του στο Old Trafford είπε: «Ανυπομονώ να επιστρέψω εκεί, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να είσαι προπονητής και είναι μεγάλο προνόμιο που έχω προπονήσει αυτόν τον σύλλογο».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *