Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Εκτός εθνικής ο Fletcher, κανονικά ο Tierney

Ο Steven Fletcher είναι μεταξύ των 5 παικτών που αποκλείστηκαν από την αποστολή της εθνικής Σκωτίας, για το ματς με την Αγγλία στις 10 Ιουνίου, ενώ ο αριστερός μπακ της Celtic, Kieran Tierney παραμένει παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του στον τελικό του κυπέλλου. Οι Kenny McLean της Aberdeen, Jamie Murphy της Brighton, John McGinn της Hibernian και ο Jack Hamilton της Hearts είναι οι άλλοι τέσσερις.

Ο επιθετικός της Sheffield Wednesday, Steven Fletcher, τραυματίσθηκε στον ημιτελικό των play-off της Championship, ενώ ο goalkeeper της Hearts, Jack Hamilton, είχε κληθεί ως back-up και δεν θα χρειαστεί τελικά.
Στην αποστολή είναι κανονικά ο Kieran Tierney της Celtic, παρότι ήταν αμφίβολος εξαιτίας του τραυματισμού το Σάββατο στο 2-1 των πρωταθλητών επί της Aberdeen στον τελικό του κυπέλλου Σκωτίας.

Η τελική αποστολή της εθνικής Σκωτίας για τα μας με την Αγγλία:

Goalkeepers: Craig Gordon (Celtic), David Marshall (Hull City), Allan McGregor (Hull City).
Αμυντικοί: Ikechi Anya (Derby County), Christophe Berra (Ipswich Town), Stephen Kingsley (Swansea City), Russell Martin (Norwich City), Charlie Mulgrew (Blackburn Rovers), Mark Reynolds (Aberdeen), Andrew Robertson (Hull City), Kieran Tierney (Celtic).

Mέσοι: Stuart Armstrong (Celtic), Barry Bannan (Sheffield Wednesday), Scott Brown (Celtic), Tom Cairney (Fulham), Darren Fletcher (West Bromwich Albion), Ryan Fraser (Bournemouth), James Forrest (Celtic), James McArthur (Crystal Palace), James Morrison (West Bromwich Albion), Robert Snodgrass (West Ham United).

Επιθετικοί: Leigh Griffiths (Celtic), Chris Martin (Derby County), Steven Naismith (Norwich City).

πηγή: www.forcelticandscotland.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *