Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Εκτός με Hoffenheim ο Coutinho

Απών από το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Champions League απέναντι στην Hoffenheim θα παραμείνει ο Philippe Coutinho, με τα ερωτηματικά γύρω από το μέλλον του να αυξάνονται.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έμεινε εκτός και από το πρώτο παιχνίδι της Liverpool με τη Watford για το πρωτάθλημα, εξαιτίας ενός προβλήματος στην πλάτη, ενώ ο λόγος απουσίας του από το ματς με τους Γερμανούς δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί. Οι «Reds» θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αύριο, με τον επαναληπτικό να είναι προγραμματισμένος για τις 23 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται πως ο Coutinho έχει απασχολήσει πολύ το φίλαθλο κοινό το τελευταίο διάστημα, λόγω του έντονου ενδιαφέροντος που έχει προσελκύσει από την Barcelona, ενώ πριν μερικές ημέρες κατέθεσε και επίσημα αίτημα μεταγραφής στη διοίκηση μέσω e-mail.

Πάντως, το Sky Sports σε ρεπορτάζ του αναφέρει ότι ο 25χρονος θα είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί για λογαριασμό της Barcelona στο Champions League αν τελικά πωληθεί, ακόμη και σε περίπτωση που αγωνιστεί στον επαναληπτικό με τη Hoffenheim, αφού ο κανονισμός που προβλέπει πως ένας παίκτης δεν μπορεί να συμμετάσχει με δύο διαφορετικές ομάδες στο Champions League δεν ισχύει για τα προκριματικά.

Το τι μέλλει γενέσθαι και αν η εξαίρεσή του από το αυριανό ματς έχει να κάνει με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ή με την συμπεριφορά του απέναντι στη Liverpool, θα φανεί στη συνέχεια.

Αναλυτικά η 22μελής αποστολή του Jurgen Klopp: Alexander-Arnold, Moreno, Lovren, Milner, Wijnaldum, Henderson, Can, Mane, Salah, Firmino, Kent, Solanke, Origi, Klavan, Gomez, Flanagan, Robertson, Matip, Grujic, Mignolet, Karius, Ward

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *