Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ελπίζει σε περισσότερα ο Young

Στο παιχνίδι της Κυριακής, η Manchester Utd κυριάρχησε στο παιχνίδι εναντίον της Chelsea, με τον Ashley Young να πιστεύει πως μετά από αυτήν την νίκη η Manchester μπορεί να καταφέρει τα πάντα.

Η Chelsea ήταν πραγματικά ανύπαρκτη στον αγώνα, καθώς δεν ολοκλήρωσε ούτε 1 ευκαιρία, ενώ από την άλλη η United <<οργίαζε>> και με τα γκολ των Rashford και Herrera κέρδισε με 2-0 τους Λονδρέζους.

Ο Young σε συνέντευξη που παραχώρησε ένιωσε περήφανος που φόρεσε για 1η φορά το περιβραχιόνιο της Manchester. Συγκεκριμένα είπε:«Νοιώθαμε ότι μία τέτοια εμφάνιση θα έρθει.Είχαμε πολλές ισοπαλίες στα εντός έδρας παιχνίδια.Δεν πιστεύω πως υπήρχαν πολλά άτομα που πίστευαν πως θα έρθει έτσι το σκορ, πόσο μάλλον για την έκβαση του παιχνιδιού.Εγώ προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στον κάθε παίχτη που βρίσκεται στην ομάδα.Υπάρχει ένας πολύ καλός ανταγωνισμός μεταξύ μας. Αυτός ο μήνας είναι δύσκολος για εμάς και όλοι μας πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας:«Αυτήν την στιγμή οι περισσότεροι θέλουνε να τερματίσουμε στην 4η θέση,αλλά εγώ θέλω να τα καταφέρω καλύτερα από αυτά τα όρια και να τερματίσω πιο πάνω.Αυτήν την στιγμή έχουμε και τα προημιτελικά του Europa League και είμαι σίγουρος πως αν αγωνιστούμε όπως με την Chelsea θα κερδίσουμε».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *