Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Ελπίζω ότι θα ωριμάσει»

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Βenitez αναφέρθηκε στην απουσία του Shelvey από τους επόμενους αγώνες και ότι πρέπει να ωριμάσει από το λάθος του.

O Jonjo Shelvey έχει εξελιχθεί σε παίκτης κλειδί για την φετινή Newcastle και την προσπάθεια που κάνει να ανέβει άμεσα στην Premier League από την οποία υποβιβάστηκε πέρυσι. Η ομάδα θα κληθεί λοιπόν να διαχειριστεί την σημαντική αυτή απουσία όντας στο +9 από την τρίτη θέση. Εξάλλου ο παίκτης αναμένεται να ξαναπαίξει σε έναν μήνα και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα με την Rotherham στις 21 Γενάρη.

Ο Benitez είπε αναλυτικά για τον Shelvey: «Γνωρίζουμε ότι δεν θα τον έχουμε στους επόμενους πέντε αγώνες. Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην εξέλιξη ενός αγώνα και όλοι αναφέρονται στο συγκεκριμένο συμβάν, αλλά εμείς συνεχίζουμε να τον υποστηρίζουμε. Ξέρουμε ότι έκανε λάθος. Ξέρουμε γιατί κατηγορείται, αλλά είναι πολύ μπερδεμένο. Έπαιζα ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια και ο καθένας άκουγε ότι ήθελε. Όσον αφορά τον ίδιο ξέρει ότι έκανε λάθος, αλλά αυτή είναι μια μεγάλη τιμωρία για αυτόν και για εμάς. Είναι τεράστιος παίκτης και κάνει πολύ καλή δουλειά για εμάς. Ελπίζω ότι στο μέλλον θα είναι πιο ώριμος».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *